Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Meest gezocht

Mijn gebouw

Stand van zaken rondom storing warmtevoorziening Europapark

Stand van zaken rondom storing warmtevoorziening Europapark

Diverse woningen op het Europapark hadden op donderdag 28 januari geen verwarming en warm water. Dit vanwege een storing in onze systemen. Deze storing is ontstaan door een stroomstoring op het Europapark. Voor ons was dit helaas een situatie van overmacht. Onze monteurs hebben alles op alles gezet om de ontstane schade aan ons systeem zodanig te verhelpen dat er weer warmte geleverd kon worden. Deze technische storing is rond 18.00 uur gelukkig weer opgelost.

 

Woningen Kolenpark hebben langer last gehad van storing
De meeste woningen hadden gisteravond weer warm water en verwarming. Voor een aantal woningen van het Kolenpark duurde het echter tot laat in de avond voordat het systeem zodanig was opgewarmd dat er weer warm water uit de kraan kwam. De vloerverwarming functioneerde gelukkig wel iets eerder.

Volgende week geleidelijke definitieve reparatie bron Kolenpark
De bron, die ernstig beschadigd raakte tijdens de stroomstoring, wordt in fasen definitief gerepareerd. Tot die tijd worden tijdelijke voorzieningen gebruikt om het systeem draaiend te houden. Bij de reparaties volgende week kunnen er een paar korte onderbrekingen in de bronwaterlevering zijn. We verwachten dat bewoners hier niets of weinig van zullen merken.

Extra controles dit weekend
Wij hebben voor storingen een contract met de firma van Dorp. Zij voeren voor ons deze werkzaamheden uit. Vandaag maar ook het aankomende weekend houden ze extra vinger aan de pols. Ze voeren samen met onze specialisten controles uit om ervoor te zorgen dat de systemen goed blijven functioneren.

Bent u klant van WarmteStad en ondervindt u komend weekend klachten in de warmtelevering? Neem dan contact op met onze klantenservice via 050-368 87 00. U wordt dan automatisch doorverbonden met onze storingsdienst Van Dorp.