Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Storing: Vrydemalaan Blok E en Grunobuurt Regulateur en Tractie geen koeling Lees hier meer

Meest gezocht

Wil jij werken voor een groene toekomst?

Dan ben je bij WarmteStad aan het juiste adres. We geloven dat iedereen zeker zouden moeten zijn van een warm huis. Met warmte duurzaam opgewekt in eigen omgeving. Op een manier die goed is voor leefomgeving en klimaat. Daar zetten we ons dag en nacht voor in.

Groningen, mijn WarmteStad

WarmteStad is hét publieke warmtebedrijf van gemeente Groningen en het Waterbedrijf Groningen. We leveren en ontwikkelen duurzame warmte voor een co2-neutrale stad. We leggen hiervoor het warmenetwerk in de stad aan, ontwikkelen duurzame warmtebronnen én sluiten huishoudens en gebouwen aan op ons warmtenet van de stad.

Zo zorgen we dat we in Groningen de overstap maken van gas naar duurzame warmte.

Over Ons

Kom jij onze organisatie versterken?

Werken bij WarmteStad betekent werken bij een jonge, snelgroeiende publieksorganisatie, die altijd in beweging is. Bij ons krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid die je nodig hebt als professional. We zoeken daarom altijd enthousiaste nieuwe collega’s. Je werkt samen je collega’s direct aan een energieneutraal Groningen. Voor én door Groningers.

Zit jouw vacature er niet bij?

Maar wil je wel bij ons aan de slag? Dan zijn we benieuwd naar jou! Stuur een mailtje om kennis met ons te maken. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's en vooral benieuwd naar wie je bent en waarom jij WarmteStad bij jou past. Ook kan je altijd een Open Sollicitatie naar ons sturen. 

Graag leren we je kennen