Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Meest gezocht

Mijn gebouw

Maak kennis met Sigrid

“‘Als ik met mijn vrienden langs aangesloten gebouwen fiets vertel ik ze met trots dat onze club bijdraagt aan een CO2-neutraal Groningen in 2035’”

Sigrid, onze Manager Klant & Markt

Mijn motivatie om bij WarmteStad te werken is tweeledig. Enerzijds het gezamenlijk werken aan het waarmaken van de ambitie van de stad Groningen, voor én met de Groningers. Anderzijds het werken in een organisatie die in ontwikkeling is. WarmteStad is dynamisch en energiek. Elke dag is anders en we leren veel van elkaar. Je hebt als werknemer veel invloed op het inrichten van de processen omdat deze in een jonge organisatie nog niet in beton zijn gegoten. Ik ervaar een mooie werkomgeving en fijne collega's.

Ik vind het echt een meerwaarde om in en voor de stad te werken. Als inwoner van de stad draag ik bij aan de ambitie van een CO2-neutrale stad in 2035. Dit vertel ik met trots aan mijn vrienden wanneer we langs een (toekomstig) project van WarmteStad fietsen.

“'Iedereen is betrokken en gemotiveerd om doelen te bereiken'”

WarmteStad is een jonge organisatie met een informele werksfeer. We groeien snel en werken nauw samen met collega's om onze doelen te bereiken. Ook werken we veel samen met de gemeente en woningbouwcorporaties. Iedereen is betrokken en gemotiveerd om de doelen te bereiken.

Bij WarmteStad is openheid een belangrijke factor voor de werksfeer. Het informele en eigen karakter zorgt ervoor dat ik bij iedereen kan binnenlopen en mijn vragen kan stellen. Er is ruimte voor groei en ontwikkeling en hebben af en toe goed feestje 😊.

Word jij onze nieuwe WarmteStadjer?

WarmteStad is een jonge, snelgroeiende publieksorganisatie, die volop in ontwikkeling is en veel kansen biedt aan jou als professional. Je werkt samen je collega’s direct aan een energieneutraal Groningen. Zodat woningen en gebouwen in Groningen van het aardgas af kunnen gaan.

We zoeken daarom altijd enthousiaste nieuwe collega's!

Kom werken bij ons