Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Meest gezocht

Mijn gebouw

Maak kennis met Anne

“De wereld kan ik niet veranderen, maar in Groningen kan ik in ieder geval een klein steentje bijdragen. Dat geeft me een bescheiden gevoel van trots.”

Anne, onze Senior Engineer

Als echte Stadjer geeft het een bescheiden gevoel van trots om een bijdrage te kunnen leveren aan de energietransitie in mijn eigen omgeving. De hele wereld kan ik niet veranderen, maar in Groningen kan ik in ieder geval een klein steentje bijdragen.

Bij Warmtestad werken we in een relatief klein team samen om op lokale schaal de energietransitie vorm te geven. Vanuit het “niets” hebben we een warmtenet met WarmteCentrale opgezet. In deze fase van ontwikkeling heb je als werknemer veel invloed op de invulling van het hele systeem. Dit maakt het interessant en afwisselend. Ik heb intensief bijgedragen aan het ontwerp, de bouw en de inbedrijfstelling van de WarmteCentrale Zernike. Die staat er nu, én functioneert goed, dat geeft mij veel voldoening.

“WarmteStad is groot genoeg om invloed te hebben op de omgeving, maar klein genoeg om flexibel te blijven.”

WarmteStad is een jong groeiend bedrijf dat zich aan het ontwikkelen is. Dat geeft soms wat onrust doordat steeds nieuwe ideeën en inzichten op de organisatie en werkprocessen worden losgelaten. Daarentegen geeft het ook een bepaalde dynamiek die ik prettig vind en het biedt de mogelijkheid om invloed te hebben op je eigen werk en de invulling van je rol binnen WarmteStad. WarmteStad is daardoor groot genoeg om invloed te hebben op de omgeving, maar klein genoeg om flexibel te blijven

De sfeer op het werk zou ik omschrijven als gemoedelijk. Collega’s zijn bereid om elkaar te helpen en de lijntjes zijn kort. Op het moment dat er acute acties gedaan moeten worden staan er altijd collega’s klaar om gezamenlijk de schouders eronder te zetten en dat is mooi om te zien. Daarnaast heb ik veel vrijheid om mijn eigen werk in te richten en dat vind ik erg belangrijk.

Word jij onze nieuwe WarmteStadjer?

WarmteStad is een jonge, snelgroeiende publieksorganisatie, die volop in ontwikkeling is en veel kansen biedt aan jou als professional. Je werkt samen je collega’s direct aan een energieneutraal Groningen. Zodat woningen en gebouwen in Groningen van het aardgas af kunnen gaan.

We zoeken daarom altijd enthousiaste nieuwe collega's!

Werken bij ons