Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Meest gezocht

Mijn gebouw

Maak kennis met Monique

“Als geboren en getogen Groninger voel ik met verbonden met de stad. Net als WarmteStad draag ik Groningen een warm hard toe.”

Monique, onze Office Management medewerker

Als geboren en getogen Groninger voel ik met verbonden met de stad. Net als WarmteStad draag ik Groningen een warm hard toe. Inmiddels wonend in het buitengebied stap ik graag op een van onze leenfietsen voor een boodschap in onze mooie binnenstad. 

Het geeft me een goed gevoel dat ik werk in een organisatie die een bijdrage levert aan duurzaam Groningen. WarmteStad is volop in ontwikkeling en groeit hard. De organisatie is te vergelijken met een rijdende trein waar continu nieuwe rails en wissels bijkomen. Als WarmteStadjers werken we hier met onze lokale partners keihard aan. Samen aanpakken en doen, daar houd ik van.  

“Je wordt bij WarmteStad niet in een hokje geplaatst en je kunt er zijn wie je bent.”

De kernwaarden van WarmteStad zijn ‘energiek, samen, dichtbij & eigen’. Deze kernwaarden voelen voor mij niet als slechts gekozen kernwaarden. Je voelt ze, ze passen bij onze aanpak, visie en bedrijfscultuur. Als je de vraag krijgt: ‘Hoe omschrijf je WarmteStad?’ dan zeg je: energiek, samen, dichtbij en eigen! 

Uitdagingen pakken we bij WarmteStad gezamenlijk aan. We zijn een gedreven club mensen die vooruit willen. We werken veel met verschillende afdelingen samen. Je wordt bij WarmteStad niet in een hokje geplaatst en je kunt er zijn wie je bent.  

Word jij onze nieuwe WarmteStadjer?

WarmteStad is een jonge, snelgroeiende publieksorganisatie, die volop in ontwikkeling is en veel kansen biedt aan jou als professional. Je werkt samen je collega’s direct aan een energieneutraal Groningen. Zodat woningen en gebouwen in Groningen van het aardgas af kunnen gaan.

We zoeken daarom altijd enthousiaste nieuwe collega's!

Kom werken bij ons