Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Klantportaal tijdelijk niet bereikbaar. Lees hier meer

Meest gezocht

Mijn gebouw

Vorderingen werkzaamheden Paddepoel

Stand van zaken werkzaamheden Paddepoel

Update 12 juni 2020

In verband met het Corona virus is het spreekuur op maandagmiddag van 13.30-15.30 in de Plutozaal afgelast. De klantenservice is wel bereikbaar op telefoonnummer 050 – 368 8700, maar ook via email: klantenservice@warmtestad.nl.

Een overzicht van de stand van zaken 12 juni 2020

Het winkelcentrum en de BP blijven ten allen tijde bereikbaar!

Plutolaan, gefaseerd

  • Begin april starten in de Plutolaan de herinrichtingswerkzaamheden. De werkzaamheden hebben betrekking op zogenaamde klimaat adaptieve maatregelen en worden uitgevoerd door aannemer Oosterhof Holman. We verwachten dat de werkzaamheden in de Plutolaan in juni geheel afgrond zijn. Tijdens de werkzaamheden van de afgelopen maanden is een zogenaamd infiltratie riool aangelegd. Dat betekent dat bij hevige regenval of clusterbuien het water sneller en beter kan worden afgevoerd. Daarnaast worden er ‘haakse’ parkeervakken aangelegd. Hiervoor wordt de rijbaan versmald in de Plutolaan. Een andere verbetering is de speciale deklaag van het asfalt. Dat kaatst warmte terug en zorgt daarmee dat het wegdek minder warmte vasthoudt. En de groenvakken worden heringericht. Er worden nieuwe bomen geplant om de Plutolaan groener te maken wat er ook voor zorgt dat de straten beter afkoelen bij hoge temperaturen. De werkzaamheden worden langzaam zichtbaar. De parkeervakken zijn in het eerste deel vanaf de Plutolaan tot aan de Jupiterstraat klaar. Op 26 en 27 mei is het eerste deel van de asfalteringswerkzaamheden gerealiseerd (zie bewonersbrief).
  • Kruispunt Plutolaan/Venuslaan – de asfalteringswerkzaamheden zijn 9 juni uitgevoerd. De Venuslaan is weer open voor verkeer en er kan weer geparkeerd worden.
  • Vanaf de Jupiterstraat is de Plutolaan weer toegankelijk voor alle verkeer richting Plutolaan. Ook is verkeer mogelijk richting de parkeerplaats van de Plutozaal.
  • Gedeelte tussen hoek Jupiterstraat – hoek Marsstraat: Ook hier wordt gewerkt aan de laatste fase van het project. Daardoor is de weg tijdelijk niet toegankelijk voor verkeer. De parkeerplaats van de Plutozaal is wel bereikbaar via de Jupiterstraat. Voor voetgangers en fietsers een pad gecreëerd. Daardoor kunnen ze makkelijk naar de overkant van de Plutolaan.
  • Hoek Marsstraat – Hoek Planetenlaan: De werkzaamheden met betrekking tot herinrichting en klimaatadaptatie zijn hier begonnen. De Marsstraat is tijdelijk gestremd richting de Plutolaan. De parkeerplaats bij de Plutozaal is bereikbaar via de Jupiterstraat. De parkeerplaats tegenover de Marsstraat is tijdelijk niet bereikbaar.

Poolsterlaan (gedeelte tussen Plutolaan en Bernlef)
De weg is geasfalteerd en er kan vanaf de Poolsterlaan weer gereden worden naar de Antaresstraat.

Antaresstraat

  • De Antaresstraat is opnieuw geasfalteerd. Daarmee is de hele Antaresstraat weer bereikbaar voor alle verkeer. Aan de kant van de Pleiadenlaan worden aan de zijkanten van het wegdek nog werkzaamheden uitgevoerd aan de trottoir banden.
  • Upsilon is inmiddels aangesloten op ons warmtenet.
  • Ook in de Antaresstraat is sprake van een deel herinrichting. De herbeplanting van de bomenrij aan de kant van de portiekwoningen staat gepland voor dit najaar. Dat is een geschikte tijd om bomen te planten.

Venuslaan
De weg vóór de Venusflat is op 9 juni geasfalteerd. Parkeren in het deel van de Venuslaan voor de Venusflat is weer mogelijk.

Pleiadenlaan

De Pleiadenlaan is inmiddels geasfalteerd. Ook de belijning is weer aangebracht. De laatste herstelwerkzaamheden worden hier uitgevoerd.

(versie 12 juni 2020. Deze planning is onder voorbehoud en kan door bijvoorbeeld weersomstandigheden eventueel wijzigen. )

Vragen
Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 050 – 368 8700, maar ook via email: klantenservice@warmtestad.nl. Daarnaast zijn we ook letterlijk in de buurt om antwoord te kunnen geven op uw vragen. In verband met het Corona virus zijn we genoodzaakt het spreekuur op maandagmiddag in de Plutozaal af te gelasten. Heeft u vragen en/of opmerkingen mail of bel ons dan op bovenstaand nummer. Onze klantenservice blijft bereikbaar. We doen ons uiterste best om uw vragen te beantwoorden.