Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Storing: Ebbingehofje 8, 9 & 10 minder warm water dan dat je gewend bent.  Lees hier meer

Meest gezocht

Mijn gebouw

Hack bij leverancier van WarmteStad

Addcomm, een leverancier van WarmteStad, is het doelwit van een cyberaanval. De leverancier onderzoekt of er gegevens van onze klanten in verkeerde handen terecht zijn gekomen. Dat is nu nog niet bekend. Zodra we meer weten informeren we je hierover.

Via deze link kun je het bericht van Addcomm lezen.

Welke maatregelen hebben we genomen?

Uit voorzorg is ons klantportaal op dit moment niet beschikbaar. Dit betekent dat je nu niet online kunt inloggen en online je rekening kunt betalen. Heb je nog openstaande rekeningen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@warmtestad.nl of bel op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur op 050 - 368 87 00.

Wat kan je zelf doen?

Het is altijd verstandig om mailtjes van onbekende afzender niet te openen en klik zeker niet op linkjes of bijlagen. De mails die je van WarmteStad ontvangt krijg je van klantenservice@warmtestad.nl of communicatie@warmtestad.nl. Vertrouw je een mail van ons niet? Bel dan met onze klantenservice via 050 - 368 87 00. Onze collega's staan op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur voor je klaar!

Heb je vragen?

Heb je vragen? Mail dan naar klantenservice@warmtestad.nl of bel op werkdagentussen 8.30 en 17.00 uur naar 050 - 36 87 00. Wil je meer weten over ons privacybleid, kijk dan op deze webpagina.