Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Storing: Ebbingehofje 8, 9 & 10 minder warm water dan dat je gewend bent.  Lees hier meer

Meest gezocht

Mijn gebouw

Jaarafrekening 2023 komt begin februari

Begin februari ontvang je je jaarafrekening over 2023. In het volgende filmpje vind je uitleg over je jaarafrekening.

Voorschot 2024

Op je jaarafrekening zie je je voorschot voor 2024 staan.

Veelgestelde vragen

Je voorschot is je maandelijkse bedrag dat je betaalt voor de producten die WarmteStad levert. Je voorschot is gebaseerd op een verwacht verbruik en de vaste kosten.

Als je gekozen hebt voor automatisch incasso wordt het voorschot de laatste vrijdag van de maand van je rekening afgeschreven. Heb je gekozen voor zelf overboeken? Dan maak je elke maand zelf het voorschotbedrag over naar WarmteStad.

Je betaalt maandelijks een voorschotbedrag. Dit bedrag is gebaseerd op je verwacht verbruik en de vaste kosten voor dat jaar. Op 1 januari kijken we wat je verbruik over het afgelopen jaar is geweest. Eind januari/begin februari ontvang je een overzicht van je werkelijk verbruik en kosten. Dit noemen we een jaarafrekening. Op je jaarafrekening zie je ook je nieuwe maandelijks voorschotbedrag. De maand januari is al meegenomen in je jaarafrekening. Ook zie je op de jaarafrekening of je geld moet bijbetalen of dat je geld terugkrijgt. Ontvang je geld terug? Dan gaaa we dit eerst verrekenen met de maand januari.

Je ontvangt je jaarafrekening eind januari/begin februari.

Je kunt je voorschot van 2024 nog niet wijzigen. Dit kan nadat je de jaarafrekening hebt ontvangen. Je kan dan je voorschot wijzigen via MijnWarmteStad. Kom je er niet uit? Bel met onze klantenservice op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer: 050 – 368 87 00.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer informatie? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact