Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Meest gezocht

Mijn gebouw

Geef een energiecoach cadeau

Geef een energiecoach cadeau en help elkaar de winter door

Voor en door Groningers
‘Het idee is dat buren, vrienden of familie zichzelf én elkaar een energiecoach kunnen geven. Voor en door Groningers dus.’ legt Aline Bus, coördinator communicatie Duurzaam Groningen, uit. ‘Iedereen kent namelijk wel iemand, die wel een beetje extra geld in de portemonnee kan gebruiken. We roepen hiermee alle Groningers op om aan elkaar te denken.’

Energiezuinig wonen voor iedereen
In het cadeau zit een bon voor een gratis energiecoach van Duurzaam Groningen. Die komt thuis langs en helpt direct met energie besparen via simpele oplossingen zoals het veranderen van gedrag, het gebruik van led-lampen en het aanbrengen van tochtstrips. Voor inwoners die grotere oplossingen willen, kan de coach een energieadviseur regelen. Voor Groningers die hiervoor niet voldoende eigen geld hebben, zijn er gemeentelijke leningen beschikbaar. Zo kan echt iedereen energiezuinig wonen.

Geef een ‘energiecadeau’ cadeau
Iedereen die zelf een energiecoach besteld krijgt naast het bezoek ook een cadeautje die je weer aan iemand anders kunt geven. Ook zijn de cadeaus op te halen bij verschillende energie-initiatieven en de Wij-teams delen ze uit. ‘Het is mooi dat we op deze manier ook de initiatieven in de spotlight kunnen zetten. Zij hebben nuttige duurzame tips en mooie lokale projecten waar je aan mee kunt doen.’ sluit Bus af.

De campagne start vanaf 17 oktober. Ga naar de website van Duurzaam Groningen voor meer informatie.