Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Meest gezocht

Mijn gebouw

Donderdag 11 augustus: storing opgelost

Op donderdag 11 augustus is door een storing in het warmtenet tijdelijk geen warm water beschikbaar geweest in de wijken Paddepoel, Selwerd en op Zernike campus. Gelukkig is de storing inmiddels weer opgelost. Alle woningen hadden weer warm water vanaf 21.30 uur. We beseffen dat dit heel vervelend was. Onze excuses voor het ongemak.

Wat is er gebeurd?

Tijdens onderhoudswerkzaamheden aan de warmtecentrale is een defect ontstaan in het warmtenet. Deze werkzaamheden vonden plaats van 10.00 uur – 14.00 uur. Om 14.00 uur is bij het opstarten helaas een storing geconstateerd. Onze monteurs zijn direct aan de slag gegaan om de oorzaak te achterhalen. Dit bleek nog een lastige klus te zijn. Begin van de avond werd duidelijk dat er een probleem was met de kleppen (afsluiters) in het leidingnet. Onze monteurs hebben dit gerepareerd. Waarna rond 21.30 uur het warmtenet weer volledig op temperatuur was. Alle huishoudens en gebouwen in Paddepoel, Selwerd en Zernike Campus hadden hierna weer warm water uit de kraan.

Vragen?
Op dit moment houden onze monteurs de warmtelevering goed in de gaten. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de storing? Of ondervindt u toch nog problemen? Bel ons gerust via 050 368 87 00 of mail naar klantenservice@warmtestad.nl.

Nogmaals excuses voor de overlast.