Werk mee aan een Co2 neutraal Groningen

Kom bij ons werken

Kom werken bij WarmteStad, het duurzame warmtebedrijf van Groningen!

Wij gebruiken water als basis om gebouwen te verwarmen en te verkoelen. Daarmee dragen wij bij aan de doelstelling om binnen 20 jaar de stad Groningen Co2-neutraal te maken.
WarmteStad is een lokaal Gronings bedrijf in opbouw. Samen met een groeiend team van professionals maken wij de omschakeling van fossiele naar duurzame warmte in de stad mogelijk. Een zeer uitdagende en relevante opdracht: het produceren, leveren en beheren van duurzame warmte en koude, tegen een betaalbare prijs en met een maatschappelijk verantwoord rendement.

Ben je op zoek naar een uitdagende loopbaan, stage of traineeship bij WarmteStad? Stuur ons dan een open sollicitatie, waarin je uitlegt welke bijdrage jij zou willen leveren aan onze ambities. Deze kun je mailen naar info@warmtestad.nl o.v.v. sollicitatie. Je kunt ook online solliciteren via dit formulier.

>> Lees hier ook de ervaringen van onze stagiairs bij WarmteStad.

 

Werken bij Warmtestad is werken aan de toekomst

Kom werken bij WarmteStad en grijp je kans om binnen jouw vakgebied volop te ondernemen en te pionieren. Je werkt in een compact en dynamisch team, samen met andere ambitieuze professionals. Je leert nieuwe vaardigheden, ontmoet nieuwe mensen en doet veel bijzondere werkervaring op. Werken bij WarmteStad betekent werken aan de toekomst. Een duurzame toekomst!