Werk mee aan een energieneutraal Groningen

Wil jij werken voor een groene toekomst?

Dan ben je bij WarmteStad aan het juiste adres.

WarmteStad is in 2014 opgericht door de gemeente Groningen en Waterbedrijf Groningen, meer lokaal geworteld kun je het niet krijgen. Ons doel is om een stevige bijdrage te leveren aan een CO2-neutrale stad Groningen in 2035. Door middel van verschillende technieken wekt WarmteStad duurzame energie op om huizen in Groningen te verwarmen.

Werken bij WarmteStad betekent werken bij een jonge, snelgroeiende publieksorganisatie, die altijd in beweging is. Bij WarmteStad krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid die je nodig hebt als professional. Je werkt samen je collega’s direct aan een energieneutraal Groningen. Zodat woningen en gebouwen in Groningen van het gas af kunnen gaan. Voor en door Groningers.

We zoeken daarom altijd enthousiaste nieuwe collega’s.

Scrol naar beneden voor onze laatste vacatures. 

Stages en afstuderen

Wil jij als student een mooie stage of aan de slag met een afstudeerproject?

Neem dan contact met ons op!

Bij WarmteStad investeren we graag in ontwikkeling en vinden we het belangrijk om onze kennis te delen. We worden dan ook blij van jong talent in opleiding. Jonge honden die een frisse blik en actuele kennis meenemen. Maar we vinden het ook belangrijk dat we jou helpen om jezelf te ontwikkelen. Bij ons kan je daarom veel doen en maak je echt mee hoe een jonge organisatie (snel) groeit. Initiatief nemen. Nieuwsgierig zijn. Vragen stellen. Jouw mening doet er toe. > Lees hier ook de ervaringen van onze stagiairs bij WarmteStad

We zijn we benieuwd naar jou! Mail ons waarom je bij ons zou willen afstuderen of stage wil lopen.
Stuur een e-mail naar vacatures@warmtestad.nl o.v.v. Stage/Afstudeerproject

Open sollicitatie

Zit jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij ons werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Leg in een motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij WarmteStad vindt passen.

Mail je motivatie naar vacatures@warmtestad.nl o.v.v. Open Sollicitatie.

Werken bij Warmtestad is werken aan de toekomst

Kom werken bij WarmteStad en grijp je kans om binnen jouw vakgebied volop te ondernemen en te pionieren. Je werkt in een compact en dynamisch team, samen met andere ambitieuze professionals. Je leert nieuwe vaardigheden, ontmoet nieuwe mensen en doet veel bijzondere werkervaring op. Werken bij WarmteStad betekent werken aan de toekomst. Een duurzame toekomst!