Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Meest gezocht

Mijn gebouw

Update werkzaamheden WarmteStad campus Zernike

Werkzaamheden

WarmteStad start deze zomer met de aanleg van de warmteleidingen tussen de WarmteCentrale en het zonnewarmtepark Dorkwerd. Dit grootste zonnewarmtepark van Nederland wordt momenteel gebouwd door Novar en K3. Daarnaast begint WarmteStad met de aanleg van twee seizoensopslagen op Zernike Campus. Hiermee slaan we de warmte die we zomers opvangen tijdelijk op, om in de winter huishoudens en bedrijven duurzaam mee te verwarmen. Lees hier meer over de uitbreiding van duurzame warmte op de campus

P+R Zernike vanaf 10 juli niet beschikbaar
Vanaf maandag 10 juli is de parkeerplaats aan de Prof Uilkensweg (P+R Zernike) niet beschikbaar behalve de twee elektrische oplaadplaatsen aan de kant van de Zernikelaan. We hopen de werkzaamheden rond het einde van de zomervakantie af te ronden. Vanaf 28 juni wordt de afsluiting ook gecommuniceerd via borden.

27 juni – 4 juli Drempel fietspad Zernikelaan
Op dinsdag 27 juni wordt op het fietspad voor de WarmteCentrale (Zernikelaan) een waterslang met daarover een verkeersdrempel geplaatst. Deze waterslang is nodig om het water dat vrijkomt bij het boren af te voeren. We zullen hier ook borden plaatsen met ‘Slechtwegdek’ en ‘30 kilometer’. Deze drempel wordt uiterlijk 4 juli verwijderd.