Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Meest gezocht

Mijn gebouw

Update over datalek leverancier WarmteStad

Afgelopen mei is Addcomm, een bedrijf dat voor WarmteStad onder andere rekeningen verstuurt, het doelwit geworden van een cyberaanval. Hackers probeerden klantgegevens van het bedrijf te stelen. Addcomm heeft onderzoek gedaan naar de cyberaanval. De resultaten van het onderzoek zijn gedeeld in een onderzoeksrapport. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft het onderzoeksrapport bekeken en vindt dat er niet met zekerheid kan worden aangetoond dat er geen klantgegevens van WarmteStad zijn buitgemaakt tijdens de aanval. Ondanks dat WarmteStad niet het doelwit van de aanval was en er geen sporen zijn gevonden dat er gegevens van WarmteStad zijn buit gemaakt, kunnen wij niet uitsluiten dat de gegevens van onze klanten zijn ingezien door hackers.

Wees altijd alert

Het is altijd belangrijk om goed op te letten op phishingmails. Phisingmails zijn mailtjes die verstuurd worden met het doel om de ontvanger te bedriegen met nepgegevens om de ontvanger te misleiden.

Tips om veilig te blijven

  • Ontvang je een mail van een onbekende afzender en vertrouw je het niet? Open de mail niet en gooi hem weg.
  • Klik niet op linkjes of bestanden in mail van een onbekende afzender.
  • Wees voorzichtig met het versturen van persoonlijke informatie via de mail.
  • Twijfel je aan de echtheid van een mail van WarmteStad? Bel dan met onze klantenservice via 050 – 368 87 00.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over dit bericht of heb je een andere vraag? Onze medewerkers staan voor je klaar. Bel ons gerust op 050 – 368 87 00. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.