Navigatie overslaan

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies in.
Lees meer over ons cookiebeleid.

Klantportaal tijdelijk niet bereikbaar. Lees hier meer

Meest gezocht

Mijn gebouw

Wijksafari op 30 maart

In het noordwesten van de stad Groningen legt WarmteStad een warmtenet aan, gevoed door een aardwarmtebron op het Zerniketerrein. Hiermee kunnen meer dan 10.000 huishoudens duurzame warmte gebruiken in plaats van aardgas. In de zomer van 2017 starten we met de aanleg van het warmtenet en eind dit jaar start de boring van de put.

Op donderdag 30 maart organiseert WarmteStad een wijksafari, bedoeld voor wijkbewoners in Paddepoel en Selwerd en iedereen die verder geïnteresseerd is in het project. Wij nodigen u hierbij van harte uit om mee te gaan op deze wijksafari. De fietstocht start bij het Wijkbedrijf Selwerd en volgt via de locatie van de geothermieput de route van het warmtenet. We eindigen in de Vensterschool Selwerd-Paddepoel-Tuinwijk. Daar geven we een korte presentatie over de laatste stand van zaken van het project en sluiten af met een borrel.*

Programma 30 maart 2017

  • 14.00   inloop Wijkbedrijf Selwerd (Bottelroosstraat 3) met koffie en koek
  • 14.20   mensen van Wijkbedrijf Selwerd vertellen iets over hun (energie)activiteiten + rondleiding
  • 14.40   op de fiets naar het Zerniketerrein en van daaruit langs de route van het warmtenet
  • 15.30   aankomst Vensterschool Selwerd-Paddepoel-Tuinwijk (Eikenlaan 288-1)
  • 15.45   presentatie door Dick Janssen, kwartiermaker WarmteStad + gelegenheid voor vragen
    16.15   napraten met een hapje en een drankje (hapjes worden verzorgd door Vrouwkracht Catering, een succesvol activeringsproject van Vrouwencentrum Jasmijn en MJD)

De wijksafari is gratis. Wel graag aanmelden, zodat we weten hoeveel drankjes en hapjes we in moeten slaan. Stuur een mail (vóór dinsdag 28 maart) naar: aanmelden@warmtestad.nl

*U kunt ook op eigen gelegenheid naar de Vensterschool Selwerd-Paddepoel-Tuinwijk komen voor het laatste deel van het programma. Dit kunt u vermelden in uw aanmelding.