Titaniumflat

Platinalaan, Groningen

Welkom bij WarmteStad

Vanaf 15 april 2022 is WarmteStad uw nieuwe warmteleverancier. In 2023 wordt de Titaniumflat aangesloten op ons warmtenet.

Wat is een warmtenet?

Een warmtenet is een netwerk van leidingen onder de grond waar warm water doorheen stroomt. In juli 2017 zijn we begonnen met de aanleg van het warmtenet op Zernike. Dit net is inmiddels verder uitgebreid in Paddepoel en inmiddels is de oversteek naar Selwerd gemaakt. Hier rollen we ons net verder uit en sluiten we verschillende gebouwen aan in 2021 en 2022, waaronder de Titaniumflat.

De temperatuur van het water in het warmtenet is ongeveer gelijk aan het opgewarmde water van een CV-ketel. De woningen blijven zijn dus net zo comfortabel warm als huizen met een gasaansluiting. In de nabije toekomst wordt het warmtenet verwarmd met restwarmte van datacenters en mogelijk ook zonthermie.

Klik hier voor meer informatie over het warmtenet.

Nieuwe tarieven 2023
Het tarievenblad voor 2023 is eind december 2022 via de mail of per post naar u toegestuurd. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met onze klantenservice via (050) 368 87 00. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Niet gevonden wat u zoekt?

Wij staan voor u klaar

Wilt u snel geholpen worden? Neem dan direct contact met ons op.