Bespaar op jouw warmtegebruik 

Door slim met de verwarming en het gebruik van warm water in jouw huis om te gaan kun je veel warmte besparen. Dit is beter voor het milieu maar ook goed voor jouw eigen portemonnee.

Door jouw gedrag aan te passen en kleine aanpassingen aan jouw huis te doen kun je al veel besparen op de warmterekening. Kleine aanpassingen aan jouw huis, die je makkelijk zelf kunt doen, leveren vaak al een besparing op. Daarnaast geven ze direct een hoger wooncomfort.

Het Energieloket van de gemeente Groningen helpt je graag met besparen op je energiekosten en het verduurzamen van je woning. Begin zo klein als je wilt met de simpele tips op zosimpelalswat.nl of de tips hieronder:

  1. Voorkom verlies van warmte
  2. Verwarm alleen als het echt nodig is
  3. Gebruik minder warm water


Energiecoaches: energie op maat
De energiecoach en de woningcorporaties helpen je honderden euro’s per jaar te besparen. Met gratis en gemakkelijke oplossingen die je zelfs kunt toepassen als je geen idee hebt waar je moet beginnen. En het mooie, de coach kost je niks. Hier vind je informatie over wat de energiecoach voor je kan doen en hoe je een afspraak kunt maken.

Hulp vanuit rijksoverheid

Vanuit de rijksoverheid zijn er momenteel regelingen beschikbaar voor het betalen van energiekosten. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Rijksoverheid. Ook Geldfit kan je helpen. Zij kunnen je informatie geven over welke hulp bij jouw situatie past. Ook kunnen ze jou doorverwijzen naar plekken waar je hulp kan aanvragen. Kijk op www.geldfit.nl/energie of bel naar 0800-8115. Je kunt daar, gratis en anoniem, met al je vragen terecht.

Heb je nog vragen? Bel gerust onze klantenservice via 050 368 8700