Woningen Selwerd

Eglantierstraat, Esdoornlaan, Gelderse Roosstraat, Hazelaarstraat, Mispellaan, Elzenlaan, Eikenlaan, Kastanjelaan, Moesstraat en Iepenlaan

Woningen Selwerd

Woningen aan de Eglantierstraat, Esdoornlaan, Gelderse Roosstraat, Hazelaarstraat, Mispellaan, Elzenlaan, Eikenlaan, Kastanjelaan, Moesstraat en Iepenlaan

Vanaf 1 januari 2022 krijgt u uw warmte en warm water (warm water geldt alleen voor de bewoners van de Esdoornlaan en de Eglantierstraat) van WarmteStad. Inmiddels ligt het duurzame warmtenet van WarmteStad bij u in de straat en vanaf 1 januari wordt het afleverstation dat uw woning verwarmt hierop aangesloten. U wordt daarmee klant van ons.

Een warmtenet is een netwerk van leidingen onder de grond waar warm water doorheen stroomt. In juli 2017 zijn we begonnen met de aanleg van het warmtenet op Zernike. Dit net is in 2020 verder uitgebreid in Paddepoel en Selwerd.

De temperatuur van het water in het warmtenet is ongeveer gelijk aan het opgewarmde water van een cv ketel. De woningen zijn dus net zo comfortabel warm als huizen met een gasaansluiting.

In de nabije toekomst wordt het warmtenet verwarmd met restwarmte van datacenters en mogelijk ook zonthermie. Tot deze nieuwe duurzame bronnen een feit zijn, worden bedrijven en woningen op Zernike, Paddepoel en Selwerd voorzien van warmte uit een tijdelijke warmtecentrale.

Nieuwe tarieven 2022
Het tarievenblad voor 2022 is onder aan de pagina terug te vinden. In onderstaande grafiek is aangegeven wat het verschil is ten opzichte van de tarieven van gas.

 

We zijn er trots op deze woningen van duurzame warmte te mogen voorzien

Niet gevonden wat u zoekt?

Wij staan voor u klaar

Wilt u snel geholpen worden? Neem dan direct contact met ons op.