Planetenlaan

Flats, Paddepoel

Welkom bij WarmteStad

Aan de Planetenlaan, aan de noordkant van de wijk Paddepoel, staan vijf flats die begin 2020 zijn aangesloten op het warmtenet van WarmteStad. Wij leveren hier warmte en warm tapwater.

Een warmtenet is een netwerk van leidingen onder de grond waar warm water doorheen stroomt. In juli 2017 zijn we begonnen met de aanleg van het warmtenet op Zernike. Dit net is in 2020 verder uitgebreid in Paddepoel.

De temperatuur van het water in het warmtenet is ongeveer gelijk aan het opgewarmde water van een cv ketel. De woningen zijn dus net zo comfortabel warm als huizen met een gasaansluiting.

In de nabije toekomst wordt het warmtenet verwarmd met restwarmte van datacenters en mogelijk ook zonthermie. Tot deze nieuwe duurzame bronnen een feit zijn, worden bedrijven en woningen op Zernike, Paddepoel en Selwerd voorzien van warmte uit een tijdelijke warmtecentrale.

Nieuwe tarieven 2022
Het tarievenblad voor 2022 is onder aan de pagina terug te vinden. In onderstaande grafiek is aangegeven wat het verschil is ten opzichte van de tarieven van gas.

In de uitlegvideo hieronder nemen we u stap voor stap mee door een jaarafrekening.

We zijn er trots op deze gebouwen van duurzame warmte te mogen voorzien!

Niet gevonden wat u zoekt?

Wij staan voor u klaar

Wilt u snel geholpen worden? Neem dan direct contact met ons op.