Aankondiging asfalteren Orionlaan en de Grote Beerstraat

8 maart 2023

Wat gaan we doen?
Op woensdag 8 maart gaan we de wegen asfalteren. Daardoor is de Grote Beerstraat en de Orionlaan tijdelijk slecht of niet bereikbaar. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk rekening te houden met de parkeergarages en parkeerplaatsen. De onderstaande parkeerplaats en parkeergarage zijn helaas niet goed bereikbaar op woensdag 8 maart:

  • De parkeerplaats van de Taurusflat is op woensdag 8 maart afgesloten van 07:00 t/m 14:00.
  • De parkeergarage van de Orionflat aan de Grote Beerstraat is afgesloten tussen 09:00 en 17:00.

In onderstaande afbeelding staat precies aangegeven welke straten (Orionlaan/Noorderkroonstraat en gedeelte Grote Beerstraat) op woensdag 8 maart zijn afgesloten.

 

Let op! Heeft u op woensdag 8 maart uw auto nodig, zorg dan tijdig dat u uw auto op een andere plek de dag van tevoren parkeert. Heeft u de auto op woensdag 8 maart niet nodig? Dan kunt u ’s avonds na 17.00 uur weer uitrijden.

Parkeerborden
Een aantal dagen voor de start van de werkzaamheden worden met verkeersborden op de locatie de tijdelijke verkeersmaatregelen aangegeven. Voor ieders veiligheid vragen we u de verkeersmaatregelen en de aanwijzingen van onze collega’s op te volgen.
We hopen op uw begrip
Werkzaamheden in de buurt van woningen veroorzaken helaas altijd (geluid)overlast en ongemak. Dat realiseren wij ons. Aannemer Visser & Smit Hanab en WarmteStad nemen uiteraard (verkeers)maatregelen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Wij hopen op uw begrip en medewerking.
Goed om te weten over de werkzaamheden 
De werkzaamheden zijn afgestemd met de gemeente Groningen en de nood-/hulpdiensten.
Woningen, bedrijven, scholen en (zorg)instellingen blijven (met iets meer moeite) bereikbaar.
Er worden graafmachines en tractoren/kiepauto’s gebruikt voor het afvoeren van grond. Wilt u een voertuig met draaiende motor passeren? Maak dan altijd eerst oogcontact met de bestuurder zodat hij/zij u gezien heeft.
De werkzaamheden mogen we uitvoeren tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Maar over het algemeen werken wij tot maximaal 18.00 uur.
Onze werk- en opslaggebieden worden afgezet met bouwhekken.
Onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen van invloed zijn op de planning en/of de werkwijze.
Meer informatie
Heeft u specifieke vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Visser & Smit Hanab. Dit kan tijdens kantooruren via het volgende telefoonnummer: 06-57484995. Ook kunt u contact opnemen met de klantenservice van WarmteStad. Dat kan via klantenservice@warmtestad.nl of telefonisch via 050-3688700.
Ook bent u welkom tijdens het spreekuur van WarmteStad in Paddepoel. Dat is elke dinsdagmiddag van 12.30 – 14.30 uur in het wijkpaleis naast Pet’s Place in winkelcentrum Paddepoel.