(update 9 maart) Aankondiging extra asfalteerdag Goudlaan-Barnsteenstraat

7 maart 2023 t/m 14 maart 2023

Let op! Naar aanleiding van de weersverwachting van maandag 13 maart, trekken wij de werkzaamheden naar voren, naar vrijdag 10 maart toe. We hebben geen tijd om bewoners hierover persoonlijk per brief te informeren, omdat de werkzaamheden morgen al zijn. Onze excuses hiervoor. We hopen op uw begrip.

Meer informatie
Heeft u specifieke vragen over de werkzaamheden? Of zijn er zaken waar we rekening mee moeten houden? Neem dan contact op met Visser & Smit Hanab. Dit kan tijdens kantooruren via het volgende telefoonnummer: 06-57484995.

Update 9 maart 2023
Eerder hebben we u geïnformeerd dat we op dinsdag 7, woensdag 8 en maandag 13 maart gaan asfalteren. Aankomende dinsdag 14 maart gaan we een extra dag asfalteren tussen de Goudlaan en de Barnsteenstraat. Op deze dagen zijn deze straten afgesloten voor verkeer. Op deze pagina staan de kaartjes met daarop per dag de wegafsluiting. 

Waarom een extra asfalteerdag?
We gaan extra asfalteren tussen de Goudlaan en de Barnsteenstraat om er zeker van te zijn dat de inklinkwaarden voldoende zijn (98%) en daarmee de asfaltkwaliteit goed is. We brengen eerst op maandag de onderlaag en tussenlaag van het asfalt aan. Op dinsdag brengen we de deklaag aan.

 

Bereikbaarheid op 13 en 14 maart

Vanwege het asfalteren zijn de volgende parkeerplaatsen en straten op maandag 13 maart en dinsdag 14 maart van 07:00 t/m 16:00 volledig afgesloten:

Gezondheidscentrum De Vuursteen, tijdens de werkzaamheden wel te voet bereikbaar. U kunt elders in de wijk parkeren.

Het binnenhofje op de Goudlaan (Goudlaan 289A t/m 289H) is volledig afgesloten.

De parkeerplaats van de Stad en Lande flat is volledig afgesloten op 14 maart.
Op dinsdag 13 maart kunt u wel in en uit de parkeerplaats komen. Verkeersregelaars zullen u hierbij helpen.

Let op! Heeft u op uw auto op maandag 13 maart of dinsdag 14 maart nodig? Dan is het belangrijk om uw auto vóór 7.00 uur ’s ochtends op een andere plek te parkeren. Heeft u de auto op deze dagen niet nodig? Dan kunt u na 18.00 uur weer uitrijden.

 

Omleidingen met parkeerborden
We zetten de verkeersborden met daarop de omleidingsroutes een paar dagen van tevoren neer. Om veilig door te wijk te kunnen blijven bewegen, vragen we u om de verkeersmaatregelen en de aanwijzingen van onze collega’s op te volgen.

 Goed om te weten over de werkzaamheden

  • De werkzaamheden zijn afgestemd met de gemeente Groningen en de nood-/hulpdiensten.
  • Woningen, bedrijven, scholen en (zorg)instellingen blijven (met iets meer moeite) bereikbaar.
  • De werkzaamheden mogen we uitvoeren tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Maar over het algemeen werken wij tot uiterlijk 18.00 uur.

We hopen op uw begrip
Werkzaamheden in de buurt van woningen veroorzaken helaas altijd (geluid)overlast en ongemak. Dat realiseren wij ons. We nemen uiteraard (verkeers)maatregelen om dit zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Meer informatie
Heeft u specifieke vragen over de werkzaamheden? Of zijn er zaken waar we rekening mee moeten houden? Neem dan contact op met Visser & Smit Hanab. Dit kan tijdens kantooruren via het volgende telefoonnummer: 06-57484995.

Wilt u meer weten over de aanleg van het warmtenet of over WarmteStad?
Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van WarmteStad. Dat kan via klantenservice@warmtestad.nl of telefonisch via 050-3688700. Ook bent u welkom tijdens het spreekuur van WarmteStad in Vinkhuizen. Dat is elke maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur in de oranje info-unit van WarmteStad bij buurthuis De Wende, Goudlaan 555 in Groningen.