Meterstanden Vrydemalaan

19 december 2017

Afrekening over 2e helft 2017

WarmteStad verstuurt eind januari 2018 aan bewoners Vrydemalaan de afrekening over de periode juli t/m december 2017. Hiervoor hebben we de actuele meterstanden nodig.

Waar vind ik mijn meters?

In de woning bevinden zich vier meters:

1. elektriciteitsmeter

2. warmtemeter

3. koud watermeter

4. warm tapwatermeter

De warmte-, drinkwater- en elektriciteitsmeter bevinden zich in de meterkast; de warm tapwatermeter (met rode rand) boven het toilet, in het kastje. De drinkwatermeter kun je herkennen aan de blauwe rand.

Hoe geef ik de meterstanden door?

De meterstanden op de warmtemeter, drinkwatermeter, elektriciteitsmeter en warm tapwatermeter kun je via info@warmtestad.nl  aan ons doorgeven. Vermeld hierbij ook duidelijk je naam en adresgegevens (zonder deze gegevens kunnen we je meterstanden helaas niet verwerken).

Medewerker aan de deur

Hebben we op 22 december nog geen meterstanden ontvangen? Dan zullen wij vanaf die datum tot ca. 1 januari bij je langs komen om de meterstanden op te nemen. Deze WarmteStad medewerker kun je altijd vragen om een legitimatie. Mocht je niet thuis zijn, dan ontvang je een kaartje in de bus met het verzoek de standen alsnog via e-mail aan ons door te geven.

Geen meterstanden ontvangen

Als we half januari nog geen meterstanden hebben ontvangen, gaan we over tot het schatten van het verbruik over het afgelopen half jaar. Omdat dit hoger kan zijn dan het daadwerkelijke verbruik, raden we je aan om de meterstanden juist wel aan ons door te geven.

Waarom nu weer een afrekening?

Ook in juli 2017 heb je een afrekening ontvangen over de periode januari t/m juni 2017. Omdat WarmteStad de jaarafrekening zo overzichtelijk mogelijk wil houden, kiest zij ervoor om deze binnen 1 kalenderjaar (jan-dec) te doen. In dit geval dus 2017. De volgende afrekening (over 2018) vindt dan plaats over een jaar, in januari 2018.