Vrydemalaan

Studentenwoningen Vrydemalaan

Welkom bij WarmteStad!

Je woning wordt verwarmd én gekoeld door een modern systeem voor warmte- en koudeopslag (WKO).

WKO is een techniek waarmee ’s zomers overtollige warmte in het grondwater wordt opgeslagen, voor nuttig gebruik in de winter. En andersom! Dat betekent dat je je woning in de zomer ook comfortabel en bovendien duurzaam kunt koelen. Naast warmte en koude levert WarmteStad namens Nijestee ook het warme tapwater, drinkwater en elektriciteit, in je woning. Klik hier voor meer informatie over WKO.

Nieuwe tarieven 2023
Het tarievenblad voor 2023 is onder aan de pagina terug te vinden.

 

Prijsplafond blokaansluiting elektriciteit
De overheid heeft een regeling gemaakt voor huishoudens met een collectieve elektriciteitsaansluiting (blokaansluiting), die niet vallen niet onder het prijsplafond. Zoals bij de Vrydemalaan. Hiermee zorgt de Rijksoverheid dat huizen met een blokverwarming* een tegemoetkoming krijgen voor de hoge energiekosten. Deze regeling kun je als bewoner niet zelf aanvragen. Dit doet degene die het contract voor de blokaansluiting met de energieleverancier heeft afgesloten (de contracthouder). Daarom raden wij je aan om contact op te nemen met je verhuurder Nijestee.

Wil je meer weten hierover? Ga dan naar de website van de Rijksoverheid: Hoe vraag ik tegemoetkoming aan voor de energiekosten bij een blokaansluiting? | Rijksoverheid.nl

 

Prijsplafond warmte
Met betrekking tot warmte hebben de bewoners van de Vrydemalaan per woning een aparte meter. Daarmee maken zij wél gebruik van het prijsplafond voor warmte. Dit is ook verwerkt in het tariefblad 2023.

*Bij blokverwarming wordt de woning door middel van een centrale ketel verwarmd. De ketel staat in een gemeenschappelijke ruimte van het complex. Vanaf de ketel lopen buizen die binnen in de woning op de radiatoren uitkomen. 

 

We zijn er trots op deze gebouwen van duurzame warmte te voorzien!

Niet gevonden wat u zoekt?

Wij staan voor u klaar

Wilt u snel geholpen worden? Neem dan direct contact met ons op.