Lijsterbeslaan/Iepenlaan

Portiekflats Selwerd

Welkom bij WarmteStad

In het noordoosten van de wijk Selwerd verwarmen we sinds september 2018 twee portieketageflats in de Lijsterbeslaan en Iepenlaan. Wij leveren hier warmte. De flats worden in de toekomst aangesloten op ons warmtenet.

Een warmtenet is een netwerk van leidingen onder de grond waar warm water doorheen stroomt. In juli 2017 zijn we begonnen met de aanleg van het warmtenet op Zernike. Dit net is inmiddels verder uitgebreid in Paddepoel en inmiddels is de oversteek naar Selwerd gemaakt. Hier rollen we ons net verder uit en sluiten we verschillende gebouwen en ketelhuizen aan in 2021, waaronder die van de Lijsterbeslaan en Iepenlaan.

De temperatuur van het water in het warmtenet is ongeveer gelijk aan het opgewarmde water van een CV-ketel. De woningen zijn dus net zo comfortabel warm als huizen met een gasaansluiting. In de nabije toekomst wordt het warmtenet verwarmd met restwarmte van datacenters en mogelijk zonthermie.

Klik hier voor meer informatie over het warmtenet.

Uitleg jaarafrekening oktober 2021

In de uitlegvideo hieronder nemen we de jaarafrekening stap voor stap met u door.

 

Nieuwe tarieven 2022
Het tarievenblad voor 2022 is onder aan de pagina terug te vinden. In onderstaande grafiek is aangegeven wat het verschil is ten opzichte van de tarieven van gas.

We zijn er trots op deze gebouwen van duurzame warmte te voorzien!

Niet gevonden wat u zoekt?

Wij staan voor u klaar

Wilt u snel geholpen worden? Neem dan direct contact met ons op.