Tarieven 2021 De Nieuwe Linie

Wat ga ik betalen voor mijn warmte- en koude in 2021?
Bekijk hier uw Tarieven 2021 De Nieuwe Linie

Hoe is mijn tarief voor 2021 opgebouwd? En wat zijn de veranderingen ten opzichte van 2020?
Dat leggen we graag aan u uit. Op onze algemene tarievenpagina geven we een toelichting over de tarieven en opbouw hiervan. Ook staan hier allerlei veelgestelde vragen en antwoorden. Wilt u precies weten wat dit voor u persoonlijk betekent? Kijk dan op uw tariefblad. Als u specifieke vragen heeft, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice. Deze zijn op werkdagen te bereiken op 050-368 8700. U kunt ook een mail sturen naar klantenservice@warmtestad.nl.

Voorschotbedrag
Bij uw huidige voorschotbedrag is al rekening gehouden met de nieuwe tarieven. U hoeft uw voorschotbedrag dus niet aan te passen.

Betaling
Uw voorschotbedrag wordt omstreeks de 28e van maand automatisch geïncasseerd. Bij betaling door middel van automatische incasso ontvangt u geen voorschotnota. Wilt u liever niet betalen door middel van automatische incasso, dan kunt u de voorschotnota per acceptgiro betalen. U ontvangt dan wel een voorschotnota per post. Hiervoor brengen wij € 3,00 per maand administratiekosten in rekening.

Eenmaal per jaar (en bij verhuizing) wordt het werkelijke verbruik vastgesteld en zal, op basis van de jaarafrekening, verrekening dan wel nabetaling plaatsvinden. Onze prijzen zijn marktconform en transparant en voldoen aan de Warmtewet.